Kiitos kiertämään: Mira Vänskä kehuu kollegaansa Leeni Karostoa taitavaksi kuuntelijaksi

Nokialaisen Koskenmäen koulun luokanopettaja Mira Vänskä kiittää vantaalaisen Vaskivuoren lukion opinto-ohjaajaa Leeni Karostoa kollegiaalisesta tuesta ja ystävyydestä.

Hyvä kollegani Leeni!

Tapasin sinut vuonna 1997, kun aloitimme yhdessä luokanopettajaopinnot Joensuun yliopistossa. Innostuit myös opinto-ohjauksesta ja päädyitkin tekemään opinto-ohjaajan työtä.

Emme ole koskaan työskennelleet samassa työpaikassa, mutta olemme keskustelleet paljon työhön liittyvistä asioista ja opetusalan hektisyydestä.

Olet uudistushenkinen ja monessa mukana. Olemme molemmat kehitysmyönteisiä ja edelleen innostuneita työstämme, mutta toki näemme myös opetusalan epäkohtia.

Olen aina ihaillut sinussa sitä, miten huolellisesti ja hyvin teet kaiken, mihin ryhdyt. Sinuun voi aina luottaa. Olet vastuuntuntoinen ja paneudut opiskelijoiden asioihin sataprosenttisesti.

Osaat katsoa asioita monesta näkökulmasta. Se varmasti tekee sinusta maailman parhaan opinto-ohjaajan.

Opiskelit myös historiaa ja olet kiinnostunut laajalti yhteiskunnasta. Sinulla on paljon tietoa, ja olet taitava keskustelija. Innostuit heti keksimään lisäideoita, kun kerroin, että olemme työkaverini kanssa perustaneet koulutusyrityksen.

Opiskeluaikana muodostunut ystäväporukkamme on tavannut noin kerran vuodessa. Lisäksi tapaamme kahdestaan. Ystävänä toivotat minut aina tervetulleeksi ja olet supervieraanvarainen.

 

Tehdään tulevaisuuksia

  • OAJ nostaa kampanjalla esiin opettajuuden merkitystä ja arvostusta.
  • Kampanjan juttusarjassa kiitoksen vastaanottanut opettaja lähettää oman kehuviestinsä valitsemalleen opettajalle.