Kiitos kiertämään: Mira on positiivinen multitalentti

Nokialaisen Koskenmäen koulun luokanopettaja Piia-Liisa Hakomäki aloittaa Opettaja-lehden uuden sarjan kehumalla työpariaan luokanopettaja Mira Vänskää.

Rakas työparini Mira,

muistan, kun istuimme kuusi vuotta sitten välitunnilla opettajanhuoneessa. Työskentelimme samalla luokkatasolla. mutta en voi sanoa, että olisimme olleet läheiset työkaverit.

Tuolla välitunnilla saimme yhteisen päähänpiston siitä, että lähdemme kokeilemaan yhteisopettajuutta.

Se päähänpisto oli parasta, mitä työurallani on tapahtunut. Olen saanut reilut kuusi vuotta tehdä töitä kanssasi ja jakaa vastuuta yhteisistä oppilaista. Tällä hetkellä opetamme neljättä luokkaa.

Ihailen innovatiivisuuttasi sekä kykyäsi organisoida ja nähdä laajoja kokonaisuuksia.

Olet mielestäni positiivinen multitalentti. Et jää sormi suuhun, vaan hoidat asian kuin asian.

Käymme päivittäin keskusteluja laidasta laitaan. Viimeksi tänään keskustelimme arvioinnista, ihailimme luokkamme innostuneisuutta, pohdimme maskien suojaavuutta, vaihdoimme ruokareseptejä ja suunnittelimme uutta projektia oppilaiden median käyttöön liittyen.

Yksi ideoistamme on oppilaiden toisilleen pitämät välkkäkerhot. On ollut ilo seurata, miten innostuneita oppilaat ovat siitä, että saavat pitää kerhoja omien mieltymystensä mukaan.

Keskusteluissa kanssasi olen oppinut kyvyn ottaa asioihin erilaisia näkökulmia. Poikkeuksellisesta ajasta huolimatta työssäjaksamiseni on tälläkin hetkellä loistava.

Kiitos, että inspiroit ja tuot iloa työpäiviini!

 

Tehdään tulevaisuuksia

  • OAJ nostaa kampanjalla esiin opettajuuden merkitystä ja arvostusta.
  • Kampanjan juttusarjassa kiitoksen vastaanottanut opettaja lähettää oman kehuviestinsä valitsemalleen opettajalle.