Kiitos kiertämään: ”Ihailen rohkeuttasi uravalinnoissa”

Vantaalaisen Kilterin koulun vararehtori Mari Silvennoinen kiittää innoittavista keskusteluista entistä sijaistaan Katja Grekulaa.

Hyvä kollegani kaukomailla!

Tulit sijaisekseni Vantaan Kilterin kouluun syksyllä 2015, kun olin jäämässä pidemmälle virkavapaalle. Teit minuun heti vaikutuksen huumorintajullasi ja terävällä älylläsi.

Jo ensitapaamisella meillä löytyi varsinaisen perehdytyksen lisäksi keskusteltavaa kirjasta, jota olit lukenut junamatkalla. Aloimmekin tavata säännöllisesti kirjallisuuspiirin brunsseilla, joissa kävimme monia mielenkiintoisia keskusteluja niin kirjoista, yhteiskunnasta kuin koulumaailmastakin.

Olet kiinnostunut monista asioista. Olet myös ahkera kouluttautumaan ja kehittämään osaamistasi.

Ihailen erityisesti ennakkoluulottomia ja rohkeita uravalintojasi. Jo tavatessamme sinulla oli pitkä kokemus erilaisista kansainvälisistä asiantuntijatehtävistä, ja olet työskennellyt usealla mantereella. Nykyisin työskentelet Ho Chi Minhin suomalais-vietnamilaisessa koulussa historian ja yhteiskuntaopin opettajana.

Kun palasin virkavapaalta, sinä menit muutamaksi vuodeksi opettamaan erityisopetuksen pienluokkaa. Tähänkin tehtävään suhtauduit intohimoisesti ja suurella sydämellä. Osa tämän ryhmän oppilaista pitää edelleen sinuun yhteyttä ja kyselee neuvojasi tiukoissa paikoissa.

 

Tehdään tulevaisuuksia

  • OAJ nostaa kampanjalla esiin opettajuuden merkitystä ja arvostusta.
  • Kampanjan juttusarjassa kiitoksen vastaanottanut opettaja lähettää oman kehuviestinsä valitsemalleen kollegalle.

tehdääntulevaisuuksia.fi