Terveisiä arjesta: Kielikoulutuksen tarvetta

Kuuluuko ääni? – – Hyvä!

Tervetuloa kesälaitumilta takaisin sorvin ääreen tarjoamaan asiakkaillemme osaamisen kehittämisen palveluita ja edistämään sidosryhmäyhteistyötä. Olette aivan upea oppimisen mahdollistajien jengi!

Ahaa, chatissa on jo viesti! Jenna kysyy: ”Missä vaiheessa kurssit näkyvät Hilmassa?”

Jenna, tosi hyvä kysymys toteutuksista! Huomisesta alkaen siis hoksataan Hilman tarjottimilta jokainen oppija toteutuksille.

Varmistakaa, etteivät ammatillisten ja ytojen tarttumapinnat osu päällekkäin oppijoiden aikastruktuureissa, mutta ennen muuta mahdollistetaan joustava osaamisen hankkiminen. Rakennetaan mielekkäitä työelämälähtöisiä oppimiskokonaisuuksia jokaiseen tutkinnon osan osa-alueeseen.

Tervetuloa tarjoamaan osaamisen kehittämisen palveluita.

Chattihan käy kuumana, aivan kuten kulunut kesä konsanaan, heh-heh. Nyt tiedustellaan siitä, ketkä järjestävät uusien opiskelijoiden ryhmäyttämisen.

Kyllä, on tosiaan hyvin tärkeää, että jokainen oppija kiinnittyy omaan oppimisyhteisöönsä ja koko toimintaympäristöön! Tuetaan oppimisyhteisöjä vahvasti tämän asian järjestämisessä.

Lopuksi muistutus henkilöstön kielitietoisuuskoulutuksista. Tavoitteena on, että… hetkinen… nyt en löydäkään sitä sähköpostiviestiä täältä. Mutta tosiaan tarkoitushan on, että lisätään tietoisuutta näistä kieliasioista ja puhutaan jatkossa entistä paremmin niin sanotusti samaa kieltä!

 

Chatissa näkyy olevan vielä kysymyksiä ainakin syyslomista ja työharjoitteluista. Palataan näihin vapaajakso- ja KOS-kysymyksiin heti ensi kokouksessa. Ei muuta kuin tsemppiä ja työn iloa kaikille!

 

Taru Lyly on ammatillisen oppilaitoksen viestinnän opettaja, joka odottaa paljon opettamisen ja oppimisen tulevaisuudelta.

Lue samasta aiheesta

Kolumnit ja Pakinat

Terveisiä arjesta: Kiteytyy, kiteytyy

02.06.2022
Kolumnit ja Pakinat

Terveisiä arjesta: Laittakaa viestiä!

24.02.2022
Kolumnit ja Pakinat

Terveisiä arjesta: Avatar valmiina

18.11.2021