Terveisiä arjesta: Suomi 100 -mokon arviointi

Opettajan arviointi:
Sinulla taisi olla projektin suunnitteluvaiheessa hieman pulmaa oman toimintasi ohjauksen kanssa. Kun sitten löysit aiheeksesi suomalaiset urheilusankarit, aktiivisuutesi suuntautui oikeampaan suuntaan.
Osoitit projektin aikana kykyä käyttää tieto- ja viestintäteknologiaa monipuolisesti. Asenteesi oli yritteliäs ja ratkaisit eteen tulevia ongelmia ennakkoluulottomasti ja luovasti.
Projektin aikana taitosi arvioida historiallisten tapahtumien syitä vahvistui, syvensit kuvallisen tuottamisen taitojasi ja ilmaisit itseäsi draaman avulla.

Oppilaan itsearviointi:
aluks en meinannu keksiä mitää ku luulin et täs piti olla historiaa, kuvist ja äikkää. sit ku tajusin et sai tehä vaikka lätkäst nii alko sujuu. nettiyhteyden kans oli vähä hankaluuksii ku se on koulussa iha peestä, mut sit jaoin yhteyden puhelimesta. sain tän muuten valmiiks päivässä mut piirsin sitte paperin läpi leijonan kuvaa neljä päivää. ne muuten voitti mestaruuden siks et ne oli keksiny ilmaveivin. miks muute lihapullia ei saa ottaa ku viis, vähä on kova nälkä ja sit ku hakee patonkii ässält ni saa jälkän. mut siis iha kiva projekti.

Vertaisarviointi:
ei se tehny mitää muuta ku päris ja matki sitä ku se joku ukko kaatuu ku tulee lentokoneest.

Seppo ”Mooses” Mentula on tuusulalainen rehtori ja kirjailija, joka sekä johtaa koulua että kirjoittaa kahvin voimalla.

moosesmentula.fi