Terveisiä arjesta: Tänä vuonna olemme panostaneet hyvinvointiin

Arvoisa Pimentolan yläkoulun väki!

Viime vuosi oli kovin raskas, ja sen vuoksi olemme tänä vuonna päättäneet panostaa hyvinvointiin.

Lokakuussa hemmotellaan opettajia, kun hyvinvointiyritys Frälsa tulee valmentamaan teitä lauantaivesoon. Luvassa on ainakin puolen minuutin pikameditaatioita, armohoitoja ja itsensä harhaanjohtamista.

Meditoitukaakin huolella, sillä Frälsa tietää hintansa. Omakustanteinen lounas katkaisee päivän klo 10.45–11.00.

 

Marraskuussa lähdetään vihdoin reissuun Raidetestaajat-hankkeen matkassa! Pimentolan kasit matkaavat Kemijärvelle, jossa paikallinen opas esittelee vanhaa ratapiha-aluetta.

Pussukoissa on pillimehut myös opettajille.

Muistakaa luokanvalvojat olla ajoissa paikalla! Juna lähtee aamuneljältä ja eväätkin pitää hakea. Pussukoissa on hyvinvointiteeman hengessä pillimehut myös opettajille.

Paluujuna lähtee esittelyn jälkeen, joten ehditte sopivasti aamuksi töihin. Opettajille ei valvontavastuun vuoksi ole makuupaikkoja, mutta voitte torkkua vähän vuoroissa.

 

Joulukuussa seiskat pääsevät mukaan Santa Show -hyväntekeväisyysprojektiin, jossa oppilaat tekevät hurskaita joulurauhantekoja kaupungin asukkaille.

Luokanvalvojat kuvaavat ja leikkaavat projektit, mutta ei huolta, saatte siihen koulutuksen ylimääräisessä vesossa. Laupeudentyöt vievät aikaa, eli varautukaa pitkiin päiviin.

Silti muistakaa: autuaita ovat rauhantekijät, sillä he eivät laske ylitunteja. Hyvinvointiin on todella panostettu, sillä kaupunki on satsannut Santa Show’hun peräti puoli miljoonaa euroa.

 

Opettajien pikkujoulua emme tue taloudellisesti tänäkään vuonna. Oikeastaan toivomme, että hävyttömät bakkanaalit perutaan. Niistä tulee vain pää kipeäksi ja sanomista. Sitä emme halua. Tänä vuonna on kuitenkin haluttu panostaa hyvinvointiin.

 

Otto Kallioranta on äidinkielenopettaja, joka harjoittelee kuuntelemista.

Lue samasta aiheesta