Terveisiä arjesta: Tule vahvistamaan joukkoamme!

Haluamme edistää opiskelijoiden ja henkilöstön digitaalista hyvinvointia tarjoamalla heille digiatrista tukea. Etsimme kehittämishenkistä digiatrista ohjaajaa osaavaan joukkoomme.

 

Annat henkistä ohjausta tietoteknisissä ongelmatilanteissa, joissa it-tukea ei ole saatavilla.

Tarjoat työkaluja, joiden avulla opiskelijat ja henkilöstö voivat käsitellä digitaalisten laitteiden ja ympäristöjen toimimattomuudesta johtuvaa mielipahaa ja ahdistusta sekä säilyttämään minäpystyvyyden tunteensa.

Huolehdit siitä, etteivät opiskelijat karkaa koulusta.

Ymmärrät, mitä ihmismielessä tapahtuu, kun tietokoneelle kirjautuminen ei kerta kaikkiaan onnistu, näppäimistöstä puuttuu kirjaimia ja akku loppuu.

Huolehdit siitä, etteivät opiskelijat karkaa koulusta ja että opettajat säilyttävät hermonsa kohdatessaan tietoteknisiä haasteita.

Tarvittaessa osallistut toimivien tietokoneiden etsimiseen, jatkojohtojen vetämiseen tai salasanojen metsästämiseen.

Pystyt antamaan ohjausta tunteiden käsittelyssä myös silloin, kun tekninen vikatilanne on lamaannuttava, eikä asian korjaaminen ole tiedettävästi kenenkään vastuulla.

Laadit oppilaitokseen digitaalisen hyvinvoinnin edistämisen mallin ja vastaat sen jalkauttamisesta. Lisäksi luot hyväksyvään tietoiseen läsnäoloon perustuvan self help -kännykkäsovelluksen, jota voidaan käyttää digiatristen häiriöiden omahoidossa.

 

Edellytämme hakijalta digiatrista pätevyyttä sekä näyttöä tuloksellisesta digiatrisesta ohjaustyöstä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää myös mindfulness-ohjaajan koulutusta. Eduksi luetaan roudarikokemus sekä it-osaaminen.

Määräaikainen työsuhde, rahoitus Tartu eHetkeen -hankkeesta.

 

Taru Lyly on ammatillisen oppilaitoksen viestinnän opettaja, joka odottaa paljon opettamisen ja oppimisen tulevaisuudelta.

Lue samasta aiheesta

Kolumnit ja Pakinat

Terveisiä arjesta: Kiteytyy, kiteytyy

02.06.2022
Kolumnit ja Pakinat

Terveisiä arjesta: Laittakaa viestiä!

24.02.2022
Kolumnit ja Pakinat

Terveisiä arjesta: Avatar valmiina

18.11.2021