OAJ:n verkkosivuilla käyttökatko 5.–8.4. – näin pysyt ajan tasalla

OAJ:n kirjautumisjärjestelmän uudistaminen tuo viikonlopun mittaisen käyttökatkon kirjautumispalveluihin 5.–8. huhtikuuta. Tuolloin ei voida myöskään päivittää OAJ:n verkkosivujen sisältöjä. Mutta ei hätää! Jos esimerkiksi neuvottelurintamalla tapahtuu käänteitä, viestimme niistä sähköpostitse suoraan jäsenille, joita asia koskettaa. Tiiviit tiedot mahdollisista uusista käänteistä julkaistaan myös tämän artikkelin yhteydessä.

Kirjautumispalvelut uudistuvat – mistä on kyse?

Parannamme OAJ:n verkkopalveluiden turvallisuutta ja siirrymme kirjautumista edellyttävissä jäsenen palveluissa pelkkään vahvaan tunnistautumiseen.

Jatkossa kirjautuminen tapahtuu aina verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Muutos koskee muun muassa OAJ.fi-verkkosivuston jäsenille näytettäviä lisätietoja, Omat tiedot -palvelua, OAJ-sovellusta sekä OAJ-areenaa.

Uudistuksen vuoksi OAJ:n kirjautumispalveluissa on viikonlopun mittainen käyttökatko. Katkon on määrä alkaa perjantaina 5.4. klo 14.00 ja päättyä maanantaina 8.4. klo 7.00.

Lisätietoa vahvasta tunnistautumisesta löydät täältä.

Neuvottelut yksityisen opetusalan ja ammatillisten aikuiskoulutuskeskusten sopimuksista

Sivistan yksityisen opetusalan ja ammatillisten aikuiskoulutuskeskusten sopimukset umpeutuivat maaliskuun lopussa 2024. Pääsiäisenä neuvotteluista pidettiin taukoa.

Kirjautumispalveluiden käyttökatkon aikanakin sopimusten piirissä oleville jäsenille lähetetään tarvittaessa sähköpostitse tietoa, jos neuvotteluissa tapahtuu isoja käänteitä. Lisäksi tuomme mahdollisista käänteistä tiiviisti tietoa tälle sivulle.

Neuvotteluista löydät OAJ:n verkkosivuilla lisätietoa täältä.

Neuvotteluseurannan löydät puolestaan täältä.

Tarvittaessa vinkkaamme täällä myös muista ajankohtaisista asioista

Käynnissä on monta OAJ:n jäsenten kannalta ajankohtaista asiaa. Vinkkaamme tämän artikkelin yhteydessä myös niihin liittyvistä isoista käänteistä, jos sellaisia tapahtuu kirjautumiskatkon aikana.