Palvelun kohdistamiseksi pyydän valitsemaan

Lääkäri auttaa potilasta tervehtymään ja opettaja oppilasta kartuttamaan tietämystään ja taitojaan. Molempia palveluja järjestetään yhä pienenevällä budjetilla.

Terveydenhuollossa on hyväksytty, ettei lääkärin pakeille pääse yhtä nopeasti kuin aiemmin, mutta kouluissa tavoitteista ei tingitä.

Opettajien selkänahkaa säästääkseni ehdotan, että kuntien sivistystoimet ottavat hyvinvointialueiden käytännöistä mallia ja laativat opetuksen kohdistamista helpottavan puhelinpalvelun.

Malli soveltuu sekä luokkatyöskentelyyn että tarvittaessa etäopetustilanteisiin.

 

Voit sulkea puhelimen.

 

Soitit juuri Pasoman koulun 6B-luokan opettajalle. Palvelun kohdistamiseksi pyydämme valitsemaan seuraavista vaihtoehdoista:

1. Olet unohtanut muistiinpanovälineet, ja koira on syönyt ympäristöopin kirjan.

2. Pyydät lupaa käydä vessassa.

3. Haluat tiedustella, miksi koulussa harjoitellaan laskemaan kynällä ja paperilla vaikka kaikilla on aina taskussaan kännykkä, jossa on laskin.

4. Sinua mietityttää, onko pesäpallotunnin jälkeen pakko käydä suihkussa, jos ei tule hiki.

6. Pyydät lupaa käydä toisen kerran vessassa saman oppitunnin aikana.

7. Toivot perustelua, miksi ruokailussa ei saa syödä pelkkiä lihapullia vaan täytyy ottaa myös muusia ja salaattia.

8. Vaadit, että koulupäivä lopetetaan tänään varttia suunniteltua aiemmin, koska rinnakkaisluokka päästettiin kotiin samaan aikaan kaksi viikkoa sitten.

9. Tahdot kertoa, ettet ole tehnyt läksyjä, koska olit edelliseltä tunnilta pois etkä saanut ketään kaveria kiinni ja Wilmassa oli käyttökatkos.

10. Tarvitset apua jossain muussa asiassa.

 

Kiitos valinnastasi. Valitettavasti palvelussamme on nyt ruuhkaa. Voit sulkea puhelimen. Palvelemme sinua mahdollisimman nopeasti.

Ehdotukseni on kaikkien kuntien käytettävissä 248 000 euron konsulttipalkkiolla.