Jäsenkortti uudistuu vuodenvaihteessa

OAJ:n ja Soolin muovinen jäsenkortti jää historiaan vuodenvaihteessa. Sen jälkeen jäsenkortti kulkee kätevästi mukana puhelimen OAJ-sovelluksessa.

– Olemme selvittäneet jäsenten toiveita vuosien varrella, ja jäsenet ovat olleet valmiita tähän muutokseen jo pitkään. Nyt vihdoin tämä päivä koittaa, jäsenpalvelupäällikkö Katja Tujula sanoo.

Ne, joilla ei ole älypuhelinta, voivat tulostaa paperisen kortin kirjautumalla OAJ:n verkkosivuille. Toiminto julkaistaan viimeistään 1. tammikuuta 2023.

 

Uudistus säästää muovia, kun uutta jäsenkorttia ei postiteta kolmen vuoden välein muovipussissa Opettaja-lehden mukana. Erikoispostitus on ollut myös merkittävä menoerä.

OAJ:n valtuusto hyväksyi keväällä 2021 OAJ:n ilmastoteot -ohjelman. OAJ luopuu ilmastotekona yhteistyöstä St1:n kanssa. Jos haluat saada St1:n alennuksia ensi vuonna, kannattaa hankkia St1:n käteisalennuskortti.

 

Uusi jäsenkortti toimii vuodenvaihteesta alkaen OAJ-sovelluksessa. Tälläkin hetkellä sovelluksessa on sähköinen jäsenkortti.

Uusi kortti päivittyy sovellukseen automaattisesti. Sovelluksen jäsenkorttiin lisätään yhdistystiedot.

– Sovellus kannattaa asentaa nyt, jotta kortista ei tarvitse huolehtia, kun vuosi vaihtuu, Tujula kannustaa.

Sovellus ladataan puhelimen selaimen kautta. Sitä ei löydy sovelluskaupoista. Kirjoita selaimeen osoite app.oaj.fi.

 

Uusiutuvasta jäsenkortista löytyvät matkavakuutustiedot. Jos matkustaa vuodenvaihteessa, kortti kannattaa ladata hyvissä ajoin. Kortti toimii myös ilman verkkoyhteyttä.

Matkavakuutus- tai viisumitodistus kannattaa silti tilata vakuutusyhtiöltä matkalle mukaan. Ulkomailla on palveluntarjoajasta kiinni, miten erilaiset jäsenkortit hyväksytään.

Todistuksen saa vakuutusyhtiön verkkosivuilta turva.fi/oaj.

Salla Hongisto